S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Javni razpis v okviru programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska

Povezava do javnega razpisa.

Namen in cilji razpisa:

Z razpisom želimo uresničiti programska cilja postati privlačno območje za življenje, delo, naložbe, podjetništvo z boljšim izkoriščanjem obstoječih naravnih in kulturnih vrednot v turizmu in tako spodbujati razvoj celotne regije, ter vzajemno obravnavati in reševati tiste skupne probleme, ki zahtevajo skupne rešitve na ravni čezmejnega sodelovanja. Dejavnosti morajo izkazovati čezmejni vpliv na upravičenem območju tega programa.

Kaj je predmet razpisa:

Sofinanciranje projektov, ki zasledujejo naslednja specifična cilja:

- povečati privlačnost z diverzifikacijo in čezmejnim povezovanjem trajnostne turistične ponudbe na programskem območju na podlagi zaščite elementov kulturne in naravne dediščine ter razvoja produktov in storitev na manj razvitih podeželskih območjih, ki se povezujejo s turističnimi magneti,

- povečanje sposobnosti sodelovanja javnih organov in deležnikov z namenom doseganja višje ravni zrelost v čezmejnih odnosih.

Rok za oddajo vlog: Četrti rok za oddajo vlog je 14.11.2017 do 12. ure.