S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Moja poletna EU fotografija

Moja poletna EU fotografija

Ste se to poletje potepali po EU projektih? Morda spoznali kakšnega novega v svoji okolici ali pa v oddaljenem kotičku Slovenije? Ste se morda izobraževali ali pa ustvarjali v okviru kakšnega EU projekta?

Če ste te utrinke ujeli v fotografski objektiv, nam pošljite fotografijo na nam pošljite fotografijo na FB messanger ali [email protected] in pripišite, kako je povezana s strani EU sofinanciranimi projekti. Lahko nam zaupate tudi, kaj ste tam počeli in kako ste se imeli.

Konec oktobra bomo izbrali najbolj zanimive fotografije, tiste, ki bodo pripovedovale dobre EU zgodbe in jih nagradili. Vsak, ki bo sodeloval pa bo prejel tudi praktično nagrado.

Fotografije bomo objavili na naših družbenih omrežjih, zato s pošiljanjem fotografij soglašate s temi objavami in zagotavljate, da so fotografije vaše ter imate zanje potrebna soglasja.

Nagrajujemo vas z dobrimi zgodbami sofinanciranimi iz evropskih sredstev:

  • Vstopnici za Interaktivni doživljajski park Expano za 2 osebi
  • Krema Bee Natural podjetja Bee Natural Benjamin Pregl s.p.
  • NAGRADNA IGRA - MOJA POLETNA EU
  • Paket Pokic z različnimi okusi podjetja Kokica d.o.o.
  • Praktične nagrade

 

FOTO: Kolaž fotografij prikazuje dogodke v okviru sofinanciranih fotografij.

Deli to novico z ostalimi