S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javni razpis za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva

Povezava do javnega razpisa.

 

Namen in cilji razpisa

Z razpisom želimo spodbuditi podjetja k bolj inovativnemu pristopu pri oblikovanju svojih proizvodov/storitev in pomagati pri trženju in promociji. Prav tako želimo turističnemu gospodarstvu omogočiti s sofinanciranjem razvoja in promocije turističnih proizvodov pogoje za pospešen razvoj turistične dejavnosti malih in srednjih podjetij (MSP). Spodbuditi želimo tudi način poslovanja, ki temelji na načelih trajnostnega razvoja in digitalnega trženja. Navedene aktivnosti bodo prispevale k večji konkurenčnosti turističnih MSP-jev na globalnem trgu in posledično omogočale ustvarjanje večjega priliva iz naslova izvoza storitev. 

Kaj je predmet razpisa

Predmet razpisa je sofinanciranje izvedbe aktivnosti za razvoj in promocijo novih in inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva. Turistični proizvod je po tem razpisu kombinacija izdelkov in storitev, ki so namenjene za zadovoljitev potreb turistov v povezavi z njihovim obiskom turistične destinacije.

Razpis se izvaja na območju Vzhodne kohezijske regije in na območju Zahodne kohezijske regije.

Rok za oddajo vlog 3. rok 22. 2. 2017.