S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javni razpis »Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018–2022«

Povezava do javnega razpisa.

 

Predmet javnega razpisa: Predmet javnega razpisa je sofinanciranje veljavnih programov usposabljanja in licenčnih seminarjev skladno z Zakonom o športu, programov nadaljnjih usposabljanj na področju športa ter prenove programov usposabljanja za strokovne delavce na področju športa.
Namen in cilj javnega razpisa:

Namen javnega razpisa je zaposlenim, ki delujejo na področju športa, omogočiti pridobivanje znanj in kompetenc, ki so nujne zaradi potreb posameznih delovnih mest, do katerih prihaja zaradi nove oziroma spremenjene športne opreme in orodij, tehnike izvajanja trenažnega procesa in procesa rehabilitacije, didaktičnih pripomočkov idr.

Cilj javnega razpisa je omogočiti pridobitev, izboljšanje in poglabljanje tistih kompetenc, ki jih posamezniki potrebujejo na ravni delovnih mest, zaradi sprememb tehnologije, narave dela ter potreb na trgu dela, še posebej na področjih, ki šele postajajo pomembne in bodo prispevale k večji konkurenčnosti gospodarstva in sicer s sofinanciranjem aktivnosti, ki bodo zagotovile najmanj 7700 posameznikom, da se bodo lahko vključili v veljavne programe usposabljanja in licenčne seminarje skladno z Zakonom o športu, programe nadaljnjega usposabljanja na področju športa in najmanj 6545 posameznikom pridobitev dodatnih kompetenc na področju športa.

 

Roka za oddajo vloge: 09.03. 2018 so 12. ure.