S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javni razpis za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017«

Povezava do javnega razpisa.

Namen in cilji razpisa Preko tehnoloških parkov, podjetniških inkubatorjev in univerzitetnih inkubatorjev, ki so vpisani v evidenco subjektov inovativnega okolja, nameravamo vzpostaviti standardizirano, geografsko in programsko uravnoteženo podporo zagonu, razvoju in rasti inovativnih podjetij s potenciali hitre rasti. S podporo tehnološkim parkom želimo spodbuditi zagon, rast in razvoj inovativnih podjetij, podjetniškim inkubatorjem želimo z razpisom omogočiti njihovo povezovanje z obstoječimi domačimi in tujimi podjetji in drugimi deležniki v regionalnem okolju, s podporo univerzitetnim inkubatorjem pa želimo spodbuditi prenos akademskega znanja s fakultet v gospodarstvo. Cilj je prepoznanih 370 poslovnih idej in inkubacija 160 novih podjetij.
Kaj je predmet razpisa Dodelitev finančnih sredstev SIO, z namenom izvajanja aktivnosti, opredeljenih v Zakonu o podpornem okolju za podjetništvo (ZPOP-1) in Pravilniku za ciljne skupine v letih 2016 in 2017.
Rok za oddajo vlog 28.11.2016