S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javno povabilo "Spodbude za trajno zaposlovanje mladih"

 Povezava do javnega povabila.

 

Predmet javnega povabila: Je vključevanje mladih brezposelnih oseb iz ciljne skupine v subvencionirane zaposlitve za nedoločen čas.
Namen in cilji javnega povabila: Namen je spodbujanje delodajalcev k zaposlovanju brezposelnih mladih iz ciljne skupine za nedoločen čas, s čimer se prispeva k njihovi delovni in socialni aktivaciji, s tem pa tudi k zmanjševanju neskladja med ponudbo in povpraševanjem na trgu dela. Cilj javnega povabila je omogočiti zaposlitev okvirno 5.507 mladim brezposelnim osebam iz ciljne skupine za nedoločen čas.
Rok za oddajo ponudb:

Oddaja ponudbe je možna vsak dan, od 12. 4. 2017 od 10.00 in najdalje do 31. 7. 2019 do 14.45, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb, oziroma do objave obvestila o zaprtju povabila zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev za posamezno regijo ali koledarsko leto.

 

V projekte v okviru programa Trajno zaposlovanje mladih bo Zavod vključil osebe, stare do vključno 29 let, ki so vsaj 3 mesece prijavljene v evidenci brezposelnih oseb.