S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

ALPWEEK INTERMEZZO 2020

ALPWEEK INTERMEZZO 2020

Tako kot sestrski dogodek AlpWeek, ki poteka vsaka štiri leta, je tudi AlpWeek Intermezzo 2020 mednarodni dogodek, ki ga organizirajo vodilne alpske organizacije, ki se zavzemajo za varstvo gora in trajnostni razvoj. Mesto Nica, ki se nahaja na vrhu Alpskega loka, bo letos gostilo dogodek odprtega tipa v izjemnem alpskem okolju. AlpWeek Intermezzo 2020 s katerim se zaključuje francosko predsedovanje Alpski konvenciji in EUSALP. Na dogodku bodo sodelovali vsi ključni deležniki iz območja Alp.

Zato vas vabimo, da se udeležite leštnjega spletnega foruma AlpWeek Intermezzo, ki bo potekal od 9. do 11. decembra 2020. Letošnja tema je: Mladi in podnebje. Kako lahko mladi v Alpah sodelujejo pri oblikovanju svoje prihodnosti?

Življenjsko okolje in poklici, ki jih danes obravnavamo kot običajno alpsko, se bodo v prihodnosti nedvomno razvijali, zlasti zaradi podnebnih sprememb. AlpWeek Intermezzo 2020 se bo osredotočil na to, kaj to pomeni za mlajše generacije. Kako mladi dojemajo spremembe v pokrajini in naravnem okolju, povezane s podnebnimi spremembami? V kakšnem okolju bodo živeli?

Podroben program ter registracija na dogodek je na voljo na spletni strani. Pohitite, registracija je možna do 1.12.2020.

Deli to novico z ostalimi