S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Doživeti čezmejni Geopark, 21. september 2018

Doživeti čezmejni Geopark, 21. september 2018

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za programe čezmejnega sodelovanja Slovenije z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko 2014-2020, vas v okviru praznovanja Dneva evropskega sodelovanja 2018 (European Cooperation Day - EC DAY) v petek, 21. septembra 2018, vabi na dogodek Doživeti čezmejni Geopark. Podali se bomo v Mežico, kjer se bomo z vlakcem popeljali v mežiški rudnik. Po ogledu podzemlja Pece na slovenski strani se bomo na avstrijski strani z gondolo povzpeli še na vrh Pece in skupaj odšli na krajši panoramski pohod.

Dogodki v okviru letošnjega Evropskega dneva sodelovanja potekajo pod sloganom “Painting our future together", s čimer želijo organizatorjih dogodkov po vsej Evropi poudariti pomen dosežkov evropskih regij in držav pri čezmejnem sodelovanju. Projekti, ki se izvajajo v tem okviru, pomembno vplivajo na kakovost bivanja prebivalcev na obmejnih območjih in prinašajo dolgoročne učinke na področju gospodarstva, turizma, kot tudi ohranjanja bogate naravne in kulturne dediščine.

 

Pridružite se nam v petek, 21. septembra 2018, ob 9.30 v Mežici (Podzemlje Pece).

 

 

 

Deli to novico z ostalimi