S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za pomoč podjetjem na področju internacionalizacije poslovanja

Evropska sredstva za pomoč podjetjem na področju internacionalizacije poslovanja

V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko smo izdali odločitev o finančni podpori za javni poziv »Sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih - JPTT2020-COVID19«. Za javni poziv, ki ga bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo predvidoma v torek 28. 7. 2020, je namenjenih 800.000 evrov iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Namen javnega poziva je blaženje posledic epidemije COVID-19 v mikro, malih in srednjih podjetjih, in sicer na področju internacionalizacije poslovanja. Pomoč podjetjem bo usmerjena v ohranjanje oziroma vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci in poslovno javnostjo ter v zagotovitev pogojev za promocijo njihovih izdelkov oziroma storitev na tujih trgih.

S sredstvi javnega poziva bodo sofinancirani stroški digitalizacije prodajnih poti ter stroški predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo.

Deli to novico z ostalimi