S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Interreg CENTRAL EUROPE - REGIOSTARS 2020

Interreg CENTRAL EUROPE -  REGIOSTARS  2020

Vabimo vas, da do 9. julija 2020 na povezavi https://regiostarsawards.eu/  s klikom na glasovalno mesto nominiranih projektov podprete  projekte, ki jih program Interreg CENTRAL EUROPE prijavlja na natečaj Evropske komisije za leto 2020, ki kažejo odličnost in inovativnost v regionalnem okolju v naslednjih kategorijah:

  • “Pametna rast” (Smart growth);

    projekt Ketgate (Dostop MSP do poglavitnih tehnoloških infrastruktur - odziv novega  ekosistema  za transnacionalne inovacije), kjer sodeluje kot slovenski partner Institut Jožef Stefan.

  • “Trajnostna rast” (Sustainable growth);

    projekt ENTeR (Strokovna mreža za ponovno uporabo tekstilnih izdelkov),

  • “Vključujoča rast” (Inclusive growth);

    projekt INNO-WISEs (Tehnologije, zmožnosti in socialne inovacije za integracijo dela socialnih podjetij), v katerem sodelujejo štirje slovenski partnerji: ŠENT- Slovensko združenje za duševno zdravje; Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici; Mestna občina Nova Gorica;  IAS – Inštitut za napredne tehnologije in trajnostni razvoj Murska Sobota,
  • “Razvoj mest” (Urban development);

    projekt SULPiTER (logistika za urbano in regionalno prostorsko načrtovanje), kjer sodelujeta  slovenska partnerja Mestna občina Maribor in Univerza v Mariboru,

  • “Opolnomočenje mladih” (Youth empowerment);

    projekt ENERGY@SCHOOL (energetska optimizacija in obnašanje uporabnikov v šolah), v katerem sodelujeta slovenska partnerja Mestna občina Celje in Zavod Energetska agencija za Savinjsko, Šaleško in Koroško.

Deli to novico z ostalimi