S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Informativni dan - 3. razpis programa Interreg ADRION

Informativni dan - 3. razpis programa Interreg ADRION

Program Interreg ADRION je 20. oz. 22. maja 2019 objavil tretji razpis na prednostni osi (PO) 1 in 3, kjer je na voljo približno 10 milijonov evrov Evropskega sklada za regionalni razvoj. Rok za oddajo prijavnic v eMS je 29. oz. 31. julij 2019.

Ker gre za dva ločena in zelo specifična razpisa (tako z vsebinskega kakor administrativnega vidika) vas vabimo na nacionalni informativni dan, ki  bo 6. junija 2019  v  City Hotelu v Ljubljani, Dalmatinova ulica 15, s pričetkom ob 9. uri (registracija ob 8.30).

Na dogodku bodo predstavljene vsebinske usmeritve programa in razpisa, administrativni in finančni pogoji razpisa ter ostale zelo pomembne informacije za prijavitelje. Tokratni razpis se v marsičem razlikuje od predhodnih.

Glede na to, da je to zadnji razpis programa ADRION in istočasno eden od zadnjih transnacionalnih razpisov, kjer kot nacionalni organ nastopa SVRK, priporočamo,  da to izkoristite.

Svojo udeležbo lahko registrirate do 4. junija 2019 preko e-prijavnice. 

Vljudno vabljeni!

Deli to novico z ostalimi