S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Interreg SREDNJA EVROPA 2021-2027 - predogled 1. razpisa

Interreg SREDNJA EVROPA 2021-2027 - predogled 1. razpisa

 

 

Transnacionalni program Interreg CENTRAL EUROPE 2021 – 2027 bo predvidoma v oktobru 2021 objavil PRVI RAZPIS v novem obdobju. Program je 80% sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Na spletni strani programa  je objavljen predogled dokumentov, ki bodo jeseni predloženi Evropski komisiji v potrditev. Podrobnejše informacije, vključno s programskim priročnikom in prijavnim obrazcem, bodo na voljo takrat. Odločitev o sofinanciranju se pričakuje jeseni 2022, a je odvisna od števila prejetih vlog.

Do objave razpisa bo program podpiral zainteresirane institucije pri razvoju transnacionalnih projektnih idej in iskanju partnerjev iz vseh devetih držav srednje Evrope. Vzpostavljena je povsem nova platforma za iskanje in razvoj partnerstev. O vsebini programa v novem obdobju je posnetih in objavljenih več kratkih predstavitvenih filmov, ki si jih lahko ogledate na YOUTUBE.

Deli to novico z ostalimi