S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Junaki zime letos v Kopru

Junaki zime letos v Kopru

Koper, 30. 19. 2019: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je skupaj s Smučarsko zvezo Slovenije in partnerji pripravila druženje junakov zime z osnovnošolskimi otroki. Že četrto leto zapored so naši najboljši zimski športniki odkrivali dobre projekte, ki smo jih uresničili z evropskimi sredstvi.

Tokrat smo se odpravili v Koper, kjer so šli skupaj z več kot 350 šolarji iz Kopra in okolice po sledeh športne infrastrukture. Največ časa so preživeli v novo urejenem parku  ob Semedelski promenadi v Kopru. To v preteklosti degradirano območje je v okviru mehanizma celostnih teritorialnih naložb urejeno v parkovno rekreacijske površine. Varno in prijetno okolje danes omogoča vključevanje in povezanost skupnosti. Otroci so projekte spoznali na aktiven in zabaven način, saj so se s svojimi športnimi idoli preizkusili v različnih športnih aktivnostih. Več o pestrem dogajanju na www.facebook.com/EUSkladi

Deli to novico z ostalimi