S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Krepimo gospodarstvo na Savinjskem: Evropska sredstva za industrijsko cono v Dobju

Krepimo gospodarstvo na Savinjskem: Evropska sredstva za industrijsko cono v Dobju

 

Ljubljana, 26. april 2021 - Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt »Opremljanje IC Dobje«. Za dobrih 500 tisoč evrov vreden projekt, ki ga bo izvajala Občina Dobje v okviru Dogovora za razvoj Savinjske razvojne regije, bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 202 tisoč evrov.

 V okviru projekta bo Občina Dobje v industrijski coni uredila pripadajočo prometno, vodno in energetsko infrastrukturo s ciljem pospešiti ustvarjanje novih delovnih mest, zagotavljati višjo dodane vrednosti malih in srednje velikih podjetij ter omogočiti rast in razvoj poslovanja. To bo okrepilo razvoj gospodarskih dejavnosti na regionalni in državni ravni, hkrati pa se bodo izboljšali tudi pogoji za življenje in zaposlovanje na območju občine, Obsotelja in Kozjanskega ter Savinjske regije.

 

Foto: Klemen Razinger

Deli to novico z ostalimi