S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Najava 3. razpisa programa Interreg Central Europe

Najava 3. razpisa programa Interreg Central Europe

Tretji razpis transnacionalnega programa Srednja Evropa namenja skoraj 60 mio € sredstev ESRR za projektne ideje sodelovanja pri urbanem in regionalnem razvoju v štirih prioritetah:  1. inovativnost in podjetniške kompetence; 2. nizkoogljične strategije; 3. naravni in kulturni viri; 4. promet.  Nekatere teme razpisa bodo ozko omejene, t.j.  fokusirane (specifični cilji so našteti v prilogi).

Uradno se bo tretji razpis odprl na programski konferenci v Berlinu 21. septembra 2017 in bo odprt vse do 25. januarja 2018. Informacije za udeležbo na tej konferenci najdete povezavi  http://www.interreg-central.eu/Content.Node/news/Third-call-focus.html .

Razpisna dokumentacija bo na voljo 21. septembra 2017. Prijava na razpis bo potekala elektronsko preko eMS  in sam postopek prijave bo enostopenjski. V projektu mora sodelovati vsaj troje finančnih partnerjev iz treh sodelujočih držav, trajanje projekta do 36 mesecev. Več informacij bo kmalu objavljeno na povezavi http://www.interreg-central.eu/Content.Node/apply/home.html.

Sredi oktobra 2017 bomo v Ljubljani organizirali informativni dan ob tretjem razpisu programa Srednja Evropa, kjer bo skupni sekretariat nudil izbranim prijaviteljem tudi svetovanje o projektni ideji.

Deli to novico z ostalimi