S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Odprt je 3. razpis programa Interreg ADRION

Odprt je 3. razpis programa Interreg ADRION

   
   

Na spletni strani programa ADRION je objavljena razpisna dokumentacija za tretji razpis za  prednostno os 1 (PO 1) s tematikama - Modra rast preko strategije pametne specializacije (S3) in Socialne inovacije.

Na isti povezavi bo objavljen tudi razpis za  prednostno os 3 (PO 3) s tematikama - Pomorski transport in Mestni transport, ki bo odprt od 22. maja 2019 dalje.

Rok za prijave za PO 1 je 29. julij 2019 medtem, ko je za PO 3 rok 31. julij 2019. V obeh primerih velja, da mora prijava biti oddana v sistemu eMS do 15.00 CEST.

 

Razpoložljiva sredstva: Za PO 1 je na voljo približno 5,3 MEUR ESRR (od tega za vsako tematiko 1/2) ter za PO 3 6,3 MEUR ESRR (od tega za vsako tematiko 1/2).

 

Vsaka institucija lahko sodeluje v največ enem projektnem predlogu na posamezni PO.

 

Informativni dan za slovenske prijavitelje bo 6. junija v Ljubljani. Podrobnejše informacije (agenda, prijavni obrazec) bodo objavljene na spletni strani www.eu-skladi.si v naslednjih dneh.




Deli to novico z ostalimi