S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri na družbenem omrežju Facebook

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri na družbenem omrežju Facebook
  1. Organizator nagradne igre je Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.
  2. Nagradno vprašanje objavimo vsak petek v obdobju od 7. maja 2021 do 18. junija 2021 na družbenem omrežju Facebook: https://www.facebook.com/EUSkladi
  3. Nagradna vprašanja se nanašajo na kohezijsko politiko in na projekte, ki so bili izvedeni v Sloveniji in sofinancirani iz naslednjih skladov: Evropski sklad za regionalni razvoj, Kohezijski sklad ali Evropski socialni sklad. Prav tako se lahko nagradna vprašanja nanašajo na nacionalni Načrt za okrevanje in odpornost.
  4. Upoštevali bomo le pravilne odgovore, pa tudi delno točne odgovore, če bo mogoče prepoznati ustreznost odgovora. Izmed vseh prispelih odgovorov bomo enkrat tedensko izžrebali enega nagrajenca*, ki bo prejel nagradni paket SVRK-a.
  5. Nagrajenec je lahko fizična ali pravna oseba s stalnim prebivališčem v EU. Nagrajenec se strinja s pogoji in pravili za sodelovanje, ob morebitnem prejemu nagrade pa soglaša, da bo podal potrebne osebne podatke za prevzem nagrade.
  6. Vsak udeleženec* lahko pošlje neomejeno število odgovorov in v nagradni igri sodeluje večkrat.
  7. Prejemnik* nagradnega paketa SVRK dovoljuje objavo svojega imena in priimka na spletni strani www.eu-skladi.si in družbenih omrežjih organizatorja.
  8. V kolikor izžreban nagrajenec ne pošlje svojih podatkov v 14 dneh od objave nagrajenca na družbenih omrežjih, se žrebanje ponovi in objavi nov nagrajenec.
  9. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.eu-skladi.si in družbenih omrežjih organizatorja.
  10. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pogojev sodelovanja v kampanji.

 

*Uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za oba spola.

Deli to novico z ostalimi