S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Road Trip 2019

Road Trip 2019

Kaj dogaja, Evropa? Projekt Road Trip se vrača! Letos projekt predstavlja dve novi poti, na kateri se bosta podali dve ekipi osmih popotnikov, ki bodo deležni najvznemirljivejše avanture njihovega življenja. Odkrivali bodo lepote stare celine in se podali preko takšnih in drugačnih meja. Vse to seveda v minibusu!

Ekipi se bosta na pot podali konec avgusta in vse do konca septembra prečkali številne evropske regije, se srečali z domačini in preizkusili njihov način življenja. Cilj popotovanja ni zgolj odkrivati staro celino na drugačen, svojevrsten način, ampak tudi podati se na pot spozna(va)nja samega sebe.

Vsako izmed dveh ekip bodo sestavljali štirje popotniki. Prvo ekipo bo pot peljala od Švedske vse do Kanarskih otokov, preostali štirje avanturisti pa se bodo podali na pot od Irske do Cipra. Vsaka ekipa bo imela svojega filmarja, pisca besedil, fotografa in vlogerja oz. osebo, ki obožuje kamero. Popotniki bodo svoje zgodbe dokumentirali, vrhunce svojih doživetij pa objavljali na uradni spletni strani projekta Road Trip in na družbenih omrežjih ter z njimi seznanjali javnost.

Pridruži se jim, da skupaj razišete Evropo!

Pohiti, prijave so že odprte!

Deli to novico z ostalimi