S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Uživanje kulturne dediščine, 26. september 2018

Uživanje kulturne dediščine, 26. september 2018

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za programe čezmejnega sodelovanja Slovenije z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko 2014-2020, vas v okviru praznovanja Dneva evropskega sodelovanja 2018 (European Cooperation Day - EC DAY) v sredo, 26. septembra 2018, vabi na dogodek Uživanje kulturne dediščine. V Portorožu bomo spoznali projekta Riviera4Seasons2 in Mala Barka 2, nato pa se bomo z ladjo odpravili v Piran, kjer bomo obiskali Pomorski muzej »Sergeja Mašera«

Dogodki v okviru letošnjega Evropskega dneva sodelovanja potekajo pod sloganom “Painting our future together", s čimer želijo organizatorjih dogodkov po vsej Evropi poudariti pomen dosežkov evropskih regij in držav pri čezmejnem sodelovanju. Projekti, ki se izvajajo v tem okviru, pomembno vplivajo na kakovost bivanja prebivalcev na obmejnih območjih in prinašajo dolgoročne učinke na področju gospodarstva, turizma, kot tudi ohranjanja bogate naravne in kulturne dediščine.

Izjava za medije bo možna ob 12.15 oziroma po uvodnih nagovorih in predstavitvah.
Lokacija: Prireditveni prostor Monfort, Obala 8, Portorož
Več informacij: 051 370 201.

Vabilo s programom
EC DAY 2018

 

Deli to novico z ostalimi