S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Walk of peace - POT MIRU

Walk of peace - POT MIRU

Z veseljem vas obveščamo o velikem uspehu ideje WALK OF PEACE. Projekt je sofinanciran v okviru programa Interreg Italija Slovenija 2014 – 2020 in še poteka. Blagovna znamka WALK OF PEACE pa se je v okviru transnacionalnega programa Interreg PODONAVJE s projektom NETWORLD razširila preko celotnega programskega območja.

Fundacija Poti miru se je ob podpori Posoškega razvojnega centra prijavila na tekmovanje za najboljšo evropsko zgodbo, ki poteka ob 30. obletnici Interreg-a. S kratkim promocijskim filmom, ki predstavi poslanstvo in vizijo Walk of Peace, so se izmed 150-imi prijavljenimi uvrstili med top 6 EU Interregovih projektnih zgodb. Sredi oktobra 2020 bodo projekt WALK OF PEACE tudi predstavili Bruslju, kjer bo izbran zmagovalec.

Oglejte si njihov predstavitveni film na  povezavi https://www.youtube.com/watch?v=UN7evq1A4PU. Glasovanje za WALK OF PEACE poteka preko FB do konca septembra 2020 tako, da zanj stisnete všeček pod njihov film. To storite preko POVEZAVE

 



Deli to novico z ostalimi