S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Začenja se kampanja Evropa v moji regiji

#EUinmyregion

Začenja se kampanja Evropa v moji regiji

Evropska komisija začenja z aktivnostmi v okviru kampanje Evropa v moji regiji - #EUinmyregion, ki ponuja številne možnosti sodelovanja. Njej cilj je povečanje prepoznavnosti projektov, ki jih financira EU, zato nas vse vabijo, da pokažemo, kaj smo dosegli ob podpori evropskih sredstev.
Kampanja omogoča različne priložnosti sodelovanja:

  1. Upravičenci lahko pošljete kakovostne fotografije svojih projektov, s katerimi razpolagate, in ob njihovi ustreznosti boste nazaj prejeli 300 razglednic svojega projekta.
  2. Strokovnjaki, ki delate z EU financiranimi projekti in programi, ste vabljeni, da sodelujete v natečaju #EUinmyregion Zgodbe. Delite svoje zgodbe, ki so lahko zabavne, a hkrati poučne, univerzalne in nepozabne. Tako si lahko prislužite možnost udeležbe na oktobrskem Evropskem tednu regij in mest v Bruslju, kjer boste lahko sodelovali v posebnem programu z usposabljanjem. S tem boste zagotovili dodatno prepoznavnost projekta ali programa, predstavljenega v zgodbi. Oblika ni določena: zgodbe so lahko video ali avdio, v slikovni ali pisni obliki.
  3. Vsi lahko sodelujemo v spletnem kvizu o poznavanju Evrope. Preizkusite svoje znanje in morda osvojite košarico, polno najboljših evropskih dobrot in regionalnih okusov. Vsak mesec bodo objavljena nova vprašanja.

Zaradi trenutne situacije povezane s COVID-19 bo večina projektov v EU svoja vrata državljanom odprla jeseni. Več o kampanji in povezave na posamezne možnosti.

Deli to novico z ostalimi