S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Športna dvorana Podčetrtek

Nova večnamenska športna dvorana za dopolnitev in zaokrožitev trenda intenzivnega turističnega razvoja in ponudbe

Nova večnamenska športna dvorana je s svojo izgradnjo in kasnejšo celovito ponudbo različnih športno-rekreativnih in spremljajočih površin močno dopolnila in zaokrožila trend intenzivnega turističnega razvoja in ponudbe, omogočila večje vadbene in tekmovalne možnosti za različne ciljne skupine obiskovalcev (športnih tekmovalnih ekip, posameznih tekmovalcev, osnovnih in srednjih šol, skupin gostov – obiskovalcev itd.), in dodala možnosti ustvarjanja novih prihodkov z vključevanjem športne in druge turistične ponudbe (nastanitvene zmogljivosti, wellness centra in drugih) v celovit turistični produkt tega območja. Uporablja se tudi kot prireditveni prostor za kulturne in druge prireditve.

Okvirna vrednost projekta: 3,9 milijona evrov
Okviren EU prispevek: 1,3 milijona evrov

PROGRAM DOGODKA

Sobota, 19. september 2015 od 11.00 do 16.00

Športni turnir

11.00–15.30 za vseh generacije bodo potekale različne športne aktivnosti.

Za najmlajše boDo pripravili začetne delavnice spoznavanja posameznih športnih aktivnosti, medtem ko se bodo starejši lahko pomerili v svojem znanju in ga tudi nadgradili s pomočjo animatorjev in inštruktorjev, ki bodo skrbeli za aktivno preživet dan. Obiskovalci se bodo Lahko brezplačno vključili v naslednje športne aktivnosti: badminton, košarka, namizni tenis, squash in plezanje na umetni plezalni steni.

14. 00 odprtje kolesarske steze med Rogaško Slatino in Podčetrtkom s predstavitvijo športno /turistične ponudbe območje.
11.00–16.00 Medgeneracijsko druženje ob glasbi pred športno dvorano ob zvokih ansambla Toplar
15.30 doživljajske urice z Ribičem Pepetom
11.00–15.30 sejem lokalnih ponudnikov Dneva odprtih vrat

Lokacija: športna dvorana Podčetrtek

FOTO: Arhiv občine Podčetrtek