S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

09 OBLIKOVANJE STROKOVNIH PODLAG KOT PRISPEVEK DEJAVNKOV ZAGOTAVLJANJA KAKOVOSTI ZNANJA IN SOCIALNE KOHEZIVNOSTI V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEM SISTEMU

Temeljni namen projekta je bil oblikovanje strokovnih podlag in nove strategije dela ter programov, ki bodo prispevali k zagotavljanju kakovostnega znanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami v vzgoji in izobraževanju. Cilj je bilo njihovo učinkovitejše vključevanje v preduniverzitetno vzgojo in izobraževanje, boljša vključenost v družbo in posledično izboljšanje njihovega položaja na trgu dela. Tako so na podlagi temeljite analize oblikovali strokovne podlage in gradiva za razvoj mikro in makro pristopov pri delu z nadarjenimi otroci in mladostniki, uresničevanju kakovostne diferenciacije in individualizacije v vzgojno-izobraževalnem sistemu, implementiranju in vrednotenju novosti v pedagoško prakso.

Okvirna vrednost projekta: 900.000 evrov
Okvirni EU prispevek: 789.000 evrov

Foto: Matevž Kostanjšek