S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

1. javni razpis programa Interreg Euro - MED 2021-2027

1. javni razpis programa Interreg Euro - MED 2021-2027

 

Program Interreg Euro-MED z zadovoljstvom sporoča, da je prvi razpis za zbiranje predlogov odprt in sicer od 24. februarja 2022 do 24. maja 2022 opoldne (po bruseljskem času).

Razpis je usmerjen v prednostno nalogo 3 „Upravljanje Sredozemlja“ (Mediterranean Governance), specifični cilj 6.6. „Drugi ukrepi za podporo boljšemu upravljanju sodelovanja“. Predvideni sta dve vrsti projektov in sicer projekti tematske skupnosti in projekti institucionalnega dialoga

Za podroben opis ciljev in vsebine razpisa, vrste možnih aktivnosti, sestavo partnerstva in proračuna si oglejte v razpisnih pogojih, ki jih najdete na programski spletni strani s klikom TUKAJ.

Vsi potencialni prijavitelji ste vabljeni k sodelovanju na različnih dogodkih, ki jih bo organiziral program.

Vlogo je treba oddati v elektronski obliki z uporabo spletnega orodja za spremljanje programa Interreg Euro-MED, JeMS (priročnik bo objavljen v bližnji prihodnosti).

Za vsa pojasnila k razpisu si oglejte razdelek Pogosta vprašanja, kjer je tudi možnost pošiljanja vprašanj Skupnemu sekretariatu.

 

 

 

 

 

Deli to novico z ostalimi