S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Doživeti čezmejni Geopark, 21. september 2018

Doživeti čezmejni Geopark, 21. september 2018

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za programe čezmejnega sodelovanja Slovenije z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko 2014-2020, vas v okviru praznovanja Dneva evropskega sodelovanja 2018 (European Cooperation Day - EC DAY) v petek, 21. septembra 2018, vabi na dogodek Doživeti čezmejni Geopark. Podali se bomo v Mežico, kjer se bomo z vlakcem popeljali v mežiški rudnik. Po ogledu podzemlja Pece na slovenski strani se bomo na avstrijski strani z gondolo povzpeli še na vrh Pece in skupaj odšli na krajši panoramski pohod.

Dogodki v okviru letošnjega Evropskega dneva sodelovanja potekajo pod sloganom “Painting our future together", s čimer želijo organizatorjih dogodkov po vsej Evropi poudariti pomen dosežkov evropskih regij in držav pri čezmejnem sodelovanju. Projekti, ki se izvajajo v tem okviru, pomembno vplivajo na kakovost bivanja prebivalcev na obmejnih območjih in prinašajo dolgoročne učinke na področju gospodarstva, turizma, kot tudi ohranjanja bogate naravne in kulturne dediščine.

 

Pridružite se nam v petek, 21. septembra 2018, ob 9.30 v Mežici (Podzemlje Pece).

 

 

 

Deli to novico z ostalimi