S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs na posvetu z Energetsko zbornico Slovenije

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs na posvetu z Energetsko zbornico Slovenije

Ljubljana, 14. december 2021 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko preko posvetovanj z deležniki o programiranju večletnega finančnega okvirja 2021–2027 oblikuje ukrepe kohezijske politike.

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs in sodelavka Tjaša Štamcar sta s člani Upravnega odbora Energetske zbornice Slovenije ter Skupine za energetski prehod in evropska sredstva, ki deluje v okrilju zbornice, podrobno obravnavali Sporazum o partnerstvu s spremljajočimi dokumenti in izhodišča operativnega programa kohezijske politike 2021–2027. Razvila se je produktivna debata, v okviru katere sta sodelavki Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, ki so se jima pri odgovarjanju pridružili Blaž Košorok, državni sekretar na Ministrstvu za infrastrukturo s sodelavci iz Direktorata za energijo in Direktorata za trajnostno mobilnost in politiko, odgovarjali na vprašanja in beležili predloge članov EZS. Debata in vprašanja so naslavljala predvsem področja OVE, trajnostne mobilnosti, alternativnih goriv ter energetskega prehoda in možnosti podpore iz evropske kohezijske politike za zelene energetske projekte.

Deli to novico z ostalimi