S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs na posvetu z vodstvom GZS in OZS

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs na posvetu z vodstvom GZS in OZS

Ljubljana, 26. november 2021 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je danes pričela z izvajanjem prvega kroga posvetovanj z deležniki o programiranju večletnega finančnega okvirja 2021–2027, katerega cilj je oblikovanje ukrepov kohezijske politike.

Državna sekretarka mag. Monika Kirbiš Rojs in sodelavke so s člani Gospodarske zbornice Slovenije in Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije podrobno obravnavali Sporazum o partnerstvu s spremljajočimi dokumenti, izhodišča operativnega programa kohezijske politike 2021-2027 in osnutek Strategije pametne specializacije (S5). Razvila se je produktivna debata, v okviru katere so sodelavke Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko odgovarjale na vprašanja in beležile predloge članov GZS in OZS. Debata in vprašanja so naslavljala predvsem Cilj 1 - Pametna Evropa, ki vključuje spodbujanje inovacij, digitalizacije, gospodarske preobrazbe in podporo malim in srednje velikim podjetjem ter cilja 2 in 3 v delih, ki se nanašajo na spodbujanje nizkoogljične tehnologije in trajnostne mobilnosti.

Deli to novico z ostalimi