S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017

Predlagaj najboljši projekt V REGIJI in se poteguj za lepe nagrade

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017

Imam čisto vodo. Pa hiter brezžični internet. Do službe se vozim pol ure manj zaradi nove ceste. Brezplačno sem se dodatno izobrazil. Odprl sem svoje podjetje – in to z nekaj kliki prek E-vem. Sodeloval sem v norem raziskovalnem projektu.

Ali veš, da evropska sredstva prinašajo koristi vsem nam? Poišči konkreten projekt v svoji okolici in nam ga pošlji prek spletnega obrazca . Če pa s svojim izborom, fotografijo in komentarjem prepričaš glasovalce, da gre za najboljši projekt v tvoji regiji, prejmeš še super nagrado.

Najboljši projekti po mnenju glasovalcev bodo predstavljeni na dnevu odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017. Ta bo namenjen predstavljanju rezultatov in koristi, ki jih v Sloveniji že imamo zaradi evropske kohezijske politike ter informiranju o trenutnih možnostih financiranja.

Samo Evropski socialni sklad, ki letos praznuje 60 let delovanja, je v zadnjih desetih letih že pomagal skoraj 760.000 ljudem v Sloveniji. S pomočjo tega najstarejšega evropskega sklada je več kot  280.000 Slovenk in Slovencev pridobilo dodatne poklicne kvalifikacije. Skozi različne ukrepe je bilo z evropskimi evri in slovenskim sofinanciranjem podprtih skoraj 70.000 študentov, 45.000 ljudem pa je pomagal pri vstopu na trg dela. Za najrazličnejše ukrepe je bilo skupaj namenjenih skoraj 900 milijonov evrov, od tega je dobrih 750 milijonov evrov evropskih sredstev. Evropska kohezijska politika pa prinaša številne priložnosti tudi v obdobju do leta 2020. Preverite na www.eu-skladi.si. Na spletni strani najdete tudi konkretne projekte.

KAKO POTEKA KAMPANJA?

Lahko tudi jaz sodelujem?

Predloge lahko pošlje fizična ali pravna oseba s stalnim prebivališčem v EU. Pošlješ lahko neomejeno število predlogov.

Na kaj naj se nanašajo moji predlogi?

Predlogi se morajo nanašati na projekte, ki so bili izvedeni v Sloveniji in sofinancirani iz naslednjih skladov: Evropski sklad za regionalni razvoj, Kohezijski sklad ali Evropski socialni sklad. Projekt je lahko sofinanciran iz več skladov hkrati.

Kako sodelujem?

Pošlji predlog projekta, ki je bil sofinanciran z evropskimi sredstvi preko spletnega obrazca, in dodaj, zakaj. Predloge zbiramo do 15. 3 2017. Vpiši tudi svoj elektronski naslov, da te poiščemo v primeru prejema nagrade.

Kako pridem do nagrade?

Tako da bo tvoj projekt izbran za najboljši projekt v tvoji regiji (oziroma v regiji, kjer se izvaja). Predlagatelji tistih 12 projektov, ki bodo izglasovani kot najboljši in kasneje predstavljeni na dnevu odprtih vrat v okviru kampanje  EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, bodo prejeli nagrade.

Pogoji in pravila sodelovanja

Deli to novico z ostalimi