S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

»EU PROJEKT, MOJA ZGODBA«

VIDEO NATEČAJ

»EU PROJEKT, MOJA ZGODBA«

Zaprite oči in razmislite, katera je vaša najljubša evropska prestolnica …

Sedaj se razglejte okoli sebe, poiščite s strani EU sofinanciran projekt, o njem posnemite kratko video zgodbo … in z nekaj sreče lahko dobite dve letalski karti za svojo najljubšo EU destinacijo ali GoPro kamero, s katero boste lahko posneli svoje naslednje potovanje.

Kako lahko sodelujete?

Na natečaj se prijavite s kratkim videom v dolžini do 90 sekund, ki prikazuje projekt, ki je bil v Sloveniji sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada ali z njim povezano osebo  oz. zgodbo. Iz videa mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p objavite na enem od svojih kanalov  (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in nam pošljite povezavo prek obrazca do 25. 11. 2018.

Podelili bomo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU, GoPro kamero in nekaj praktičnih nagrad. Vse podrobnosti na http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moja-zgodba.

Kaj so evropski projekti?

Če ste si že kdaj ogledali polete v Planici, obiskali Škocjanske jame, uporabljali storitve E-uprave ali se zapeljali po škofjeloški obvoznici, ste se srečali z njimi. Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi in v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko želimo skupaj z vami aktivno odkrivati njihove sledi. Po Sloveniji je bilo doslej sofinanciranih že več kot 8000 projektov in zaradi njih je boljši in lepši tudi naš vsak dan. Z video natečajem želimo z vami prepoznavati koristi evropskih sredstev in hkrati okrepiti poznavanja priložnosti, ki jih prinašajo.

Deli to novico z ostalimi