S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za evidentiranje in dokumentiranje kompetenc študentskega dela

Evropska sredstva za evidentiranje in dokumentiranje kompetenc študentskega dela

Ljubljana, 23. maj 2018 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za projekt »Evidentiranje in dokumentiranje kompetenc študentskega dela - EviDEnca študentskega dela«. Skupna višina sredstev, namenjenih za projekt, je 133.355 evrov, od tega bo Evropski socialni sklad prispeval 106,684 evrov.

Projekt bo omogočil evidentiranje študentskega dela, na podlagi tega pa razvoj informacijskega sistema za beleženje z delom pridobljenih znanj in kompetenc kot orodja razvoja vseživljenjske karierne orientacije. Projekt bo omogočal izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih iskalcev zaposlitve, prispeval k ozaveščenosti mladih in delodajalcev o kompetencah pridobljenih z začasnim in občasnim delom, spodbujal bo mlade k pridobivanju kompetenc, ki so iskane na trgu dela, in okrepil sodelovanje deležnikov na trgu dela.

Več informacij: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Deli to novico z ostalimi