S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za razvoj lesarstva na področju polproizvodov

Evropska sredstva za razvoj lesarstva na področju polproizvodov

Ljubljana, 5. junij 2018 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za javni razpis »Spodbude za razvoj lesarstva na področju polproizvodov«, ki ga bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo v kratkem. Evropski sklad za regionalni razvoj bo prispeval celotni znesek javnega razpisa, in sicer nekaj manj kot 11,9 milijona evrov.

Javni razpis bo namenjen spodbujanju uvajanja ali povečevanja proizvodnje polproizvodov, ustvarjanju novih delovnih mest ali rasti dodane vrednosti na zaposlenega v MSP, spodbujanju učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije ter izvedbi ukrepov za izboljšanje učinkovite rabe virov, ki bodo prispevali k prehodu Slovenije v krožno gospodarstvo.

Pričakovan rezultat javnega razpisa je sofinanciranje najmanj petih operacij oz. podjetij, ki bodo uvedla ali povečala proizvodnjo polproizvodov in uvedla ukrepe za učinkovito ravnanje z viri ter povečanje števila zaposlenih za najmanj 10 zaposlenih.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Deli to novico z ostalimi