S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij

Evropska sredstva za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij

Ljubljana, 5. oktober 2016 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o finančni podpori za »Javni razpis za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letih 2016–2017 - Procesni vavčer 2016/2017«. Skupna višina javnih sredstev, namenjenih za izvedbo javnega razpisa, ki jih bo v celoti prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj, znaša 3 milijone evrov. Preostanek sredstev v višini nekaj manj kot 1,1 milijona evrov bodo zagotovila podjetja iz lastnih virov.

Javni razpis bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo v kratkem. Namenjen je malim in srednje velikim podjetjem, ki želijo izboljšati svojo konkurenčnost preko procesnih izboljšav, kot so prenova poslovnih procesov, vitko poslovanje in poslovni procesi, učinkovito upravljanje poslovnih procesov, dizajn management in druge.

Predmet javnega razpisa, v okviru katerega bo podprtih predvidoma 150 podjetij, je sofinanciranje stroškov svetovalnih storitev, ki jih podjetjem zagotovijo zunanji izvajalci v zvezi z uvajanjem izboljšav poslovnih procesov v podjetjih.

Več informacij: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT.

Deli to novico z ostalimi