S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Evropska sredstva za vseživljenjsko učenje ravnateljev

Evropska sredstva za vseživljenjsko učenje ravnateljev

Ljubljana, 14. september 2015 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, v vlogi organa upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločbo za projekt »Vseživljenjsko učenje ravnateljev – usposabljanje za vodenje šol in vrtcev IV« v vrednosti 203.000 evrov. Zanj bo Evropska unija prispevala 173.000 evrov iz Evropskega socialnega sklada v okviru izvajanja kohezijske politike 2007–2013.

Vseživljenjsko učenje ravnateljev – usposabljanje za vodenje šol in vrtcev IV je namenjeno krepitvi kolektivnega opolnomočenja ravnateljev za vodenje, distribuirano vodenje ter podporo upravljanju in pedagoškemu vodenju. Projekt predstavlja nadaljevanje predhodnih projektov. V tem delu gre za nadgradnjo in podporo vodenju šol, pripravi strokovnih gradiv za področje vodenja in vodenje šol, evalavacijo programa in razširjanje rezultatov. Projekt pomeni pomembno dopolnitev izobraževanja obstoječih programov za ravnatelje.

Več informacij: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Deli to novico z ostalimi