S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Informativni dan ob 2. javnem razpisu programa Interreg Euro-MED 2021-2027

Informativni dan ob 2. javnem razpisu programa Interreg Euro-MED 2021-2027

Program Interreg Euro-MED z zadovoljstvom sporoča, da je drugi razpis za zbiranje predlogov odprt in sicer od 27. junija 2022 do 27.oktobra 2022 do 13.00 (po bruseljskem času).

Razpis je namenjen tematskim projektom s poudarkom na "Pametnejše in bolj zeleno Sredozemlje" (Smarter and greener Mediterranean) in sicer;

  • Pametnešje Sredozemlje:
    • specifični cilj 1.1. „Razvoj in krepitev raziskovalnih in inovacijskih zmogljivosti ter uvajanje naprednih tehnologij“ 
  • Bolj zeleno Sredozemlje:
    • specifični cilj 2.6 „Spodbujanje prehoda na krožno in z viri gospodarno gospodarstvo“,
    • 2.4 „Spodbujanje prilagajanja podnebnim spremembam in preprečevanja tveganja nesreč ter odpornosti ob upoštevanju ekosistemskih pristopov“,
    • 2.7 „Izboljšanje varstva in ohranjanja narave, biotske raznovrstnosti in zelene infrastrukture, tudi na mestnih območjih, ter zmanjšanje vseh oblik onesnaževanja“.

Za podroben opis ciljev in vsebine razpisa, vrste možnih aktivnosti, sestavo partnerstva in proračuna si oglejte v razpisnih pogojih, ki jih najdete na programski spletni strani s klikom TUKAJ.

Vlogo je treba oddati v elektronski obliki z uporabo spletnega orodja za spremljanje programa Interreg Euro-MED, JeMS.

Za vsa pojasnila k razpisu si oglejte razdelek Pogosta vprašanja, kjer je tudi možnost pošiljanja vprašanj Skupnemu sekretariatu.

Ob tej priložnosti bo SVRK kot nacionalni organ organiziral informativni dan, ki bo potekal v petek, 8. julija 2022 preko ZOOM s pričetkom ob 9.30 uri. Prijave so možne do četrtka, 7. julija 2022 do 12. ure na POVEZAVI.

Dnevni red dogodka je v PRIPONKI.

 

Deli to novico z ostalimi