S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Javno posvetovanje o evropskih sredstvih na področju kohezije po letu 2020

Javno posvetovanje o evropskih sredstvih na področju kohezije po letu 2020

Bruselj, 10. 1. 2018 - Evropska komisija bo leta 2018 pripravila celovite predloge naslednje generacije finančnih programov za večletni finančni okvir oz. večletni proračun EU za obdobje po letu 2020. Predlogi Komisije bodo pripravljeni tako, da bodo EU omogočali narediti kar največ na področjih, ki so najpomembnejša in na katerih lahko doseže več kot posamezne države članice. Zato je treba skrbno analizirati ukrepe, ki so se dobro obnesli v preteklosti, in opredeliti, kaj bi bilo mogoče izboljšati v prihodnosti. To posvetovanje je sestavni del tega procesa. Z njim želimo zbrati mnenja vseh zainteresiranih strani o tem, kako čim bolje izkoristiti vsak evro iz proračuna EU.
Podobna posvetovanja v okviru ocenjevanja obstoječih finančnih programov EU na raznih področjih politik smo že izvedli, tudi o trenutni uspešnosti in prihodnjih izzivih. Izražena stališča deležnikov v teh posvetovanjih bomo upoštevali v sedanjem procesu priprave večletnega finančnega okvira.
Komisija hkrati s tem posvetovanjem začenja niz javnih posvetovanj, ki zajemajo celoten spekter prihodnjega financiranja EU na naslednjih področjih: kohezija, naložbe, raziskave in inovacije, MSP in enotni trg, migracije, varnost, strateška infrastruktura, vrednote in mobilnost.

Javno posvetovanje o evropskih sredstvih na področju kohezije (več)

Vprašalnik

Deli to novico z ostalimi