S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Ministrica Smerkolj na novinarski konferenci Geoparka Karavanke, 20. 9.

Ministrica Smerkolj na novinarski konferenci Geoparka Karavanke, 20. 9.

 Vabimo vas na novinarsko konferenco "Geopark Karavanke - edinstven, čezmejni model uspeha raste dalje" ki bo v torek, 20. septembra 2016, ob 14:00 uri, na Peci, v nekdanjem planinskem gostišču Siebenhütten. V primeru slabega vremena bo novinarska konferenca v Kulturnem domu v Pliberku.

 Predstavili vam bomo projekt "Prihodnost Evrope – Identiteta, internacionalizacija in institucionalizacija – Geopark Karavanke", ki mu je bilo v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija za programsko obdobje 2014–2020 odobreno sofinanciranje iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. Poleg županov in županj občin Geoparka ter projektnih partnerjev (DS Geopark Karavanke, RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško, Zavod Republike Slovenije za varstvo narave in Društvo Kulturni dom Pliberk/Bleiburg), bosta svoje poglede na dosedanje in prihodnje izvajanje projekta ter čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo predstavila  ministrica Alenka Smerkolj (Republika Slovenija) in deželni glavar avstrijske Koroške dr. Peter Kaiser.

Več informacij

 

 

 

Deli to novico z ostalimi