S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Nacionalna konferenca "Slovenija v transnacionalnih programih Interreg"

Nacionalna konferenca "Slovenija v transnacionalnih programih Interreg"

SVRK kot nacionalni organ programov Interreg organizira 12. oktobra 2021 nacionalno konferenco "Slovenija v transnacionalnih programih Interreg", na kateri bomo predstavili dosežke programov oz. institucij v obdobju 2014-2020 ter napovedali možnosti za sodelovanje v prihodnjem obdobju 2021-2027.

Konferenca bo potekala v Ljubljani oz. hibridno med 8:30 in 15:30 uro, in sicer v slovenskem jeziku. V primeru poostritve ukrepov v zvezi s COVID-19 bodo potrebne omejitve/prilagoditve. Dnevni red konference je v PRIPONKI.

Dogodek bo potekal v Austria Trend Hotelu, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana. Parkiranje za udeležence je možno v garažni hiši Smelt. Za informacije o parkirni hiši kliknite TUKAJ.

Za udeležbo na dogodku na lokaciji morajo vsi udeleženci izpolnjevati takrat veljavne pogoje PCT za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS - COVID 19. 

Deli to novico z ostalimi