S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Najava 3. razpisa programa Interreg Central Europe

Najava 3. razpisa programa Interreg Central Europe

Tretji razpis transnacionalnega programa Srednja Evropa namenja skoraj 60 mio € sredstev ESRR za projektne ideje sodelovanja pri urbanem in regionalnem razvoju v štirih prioritetah:  1. inovativnost in podjetniške kompetence; 2. nizkoogljične strategije; 3. naravni in kulturni viri; 4. promet.  Nekatere teme razpisa bodo ozko omejene, t.j.  fokusirane (specifični cilji so našteti v prilogi).

Uradno se bo tretji razpis odprl na programski konferenci v Berlinu 21. septembra 2017 in bo odprt vse do 25. januarja 2018. Informacije za udeležbo na tej konferenci najdete povezavi  http://www.interreg-central.eu/Content.Node/news/Third-call-focus.html .

Razpisna dokumentacija bo na voljo 21. septembra 2017. Prijava na razpis bo potekala elektronsko preko eMS  in sam postopek prijave bo enostopenjski. V projektu mora sodelovati vsaj troje finančnih partnerjev iz treh sodelujočih držav, trajanje projekta do 36 mesecev. Več informacij bo kmalu objavljeno na povezavi http://www.interreg-central.eu/Content.Node/apply/home.html.

Sredi oktobra 2017 bomo v Ljubljani organizirali informativni dan ob tretjem razpisu programa Srednja Evropa, kjer bo skupni sekretariat nudil izbranim prijaviteljem tudi svetovanje o projektni ideji.

Deli to novico z ostalimi