S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Objavljeni povzetki projektov čezmejnega sodelovanja Slovenije z Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško

Objavljeni povzetki projektov čezmejnega sodelovanja Slovenije z Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško

Koriščenje potencialov čezmejnega sodelovanja je za države, ki so po teritorialnem obsegu manjše in bogate z zunanjimi mejami, izredno pomembno. Rezultati projektov, izvedenih v okviru programov čezmejnega sodelovanja, so vidni kazalec pozitivnega vpliva na kakovost življenja in sožitja prebivalcev obmejnega prostora sodelujočih držav. 

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za izvajanje operativnih programov čezmejnega sodelovanja z Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško, je na spletnih straneh INTERREG V-A Slovenija-Avstrija, INTERREG V-A Slovenija-Madžarska in INTERREG V-A Slovenija-Hrvaška objavila povzetke izvedenih projektov preteklega obdobja 2007-2013 in odobrenih projektov obdobja 2014-2020.

 

Informacije so namenjene prijaviteljem projektov, ki bodo lahko tako še uspešnejši pri navezovanju vsebine projektov na odobrene in izvedene projekte. Informacije jim bodo omogočile povezovanje s čezmejnimi partnerji, ki zasledujejo enake cilje. Prav tako želimo s povzetki prebivalcem in obiskovalcem čezmejnih območij približati učinke projektov in s tem omogočiti njihovo širšo in dolgoročnejšo uporabnost.

 

Povzetki se nahajajo na spletnih straneh programov pod rubriko projekti:

 

  

  

 

Deli to novico z ostalimi