S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Priložnost za sodelovanje v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019

Priložnost za sodelovanje v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019

Se še spomnite Indijančka Vikija, športnih iger v Planici, zidu slavnih s Trkajem, vojaškega pohoda in številnih delavnic v okviru kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2018? V maju 2019 lahko tudi vi postanete del uspešne zgodbe EU PROJEKT, MOJ PROJEKT in izkoristite priložnost za promocijo vašega dela in projekta.

V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organu upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, bomo v tednu od 11. do 18. maja 2019 že peto leto zapored organizirali dneve odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT. Z njo želimo aktivno predstaviti rezultate in koristi, ki jih imamo v Sloveniji zaradi evropske kohezijske politike, in osveščati o možnostih v njene okviru. Ker smo prepričani, da smo lahko še uspešnejši v sodelovanju in povezovanju, vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami.

Če želite, da postane tudi vaš projekt, ki je bil sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada, del uspešne kampanje, izpolnite obrazec na http://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2019 do 30. 11. 2018. Za podrobnejše informacije smo vam z veseljem na voljo v Službi za odnose z javnostmi in promocijo: Nataša Kogej, [email protected], 01/400 3662.

Deli to novico z ostalimi