S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

Projekt programa Interreg Območje Alp izbran med finaliste nagrad RegioStars

Projekt programa Interreg Območje Alp izbran med finaliste nagrad RegioStars

Projekt programa Interreg Območje Alp iz obdobja 2007 – 2014 SEAP_Alps je finalist nagrad Evropske komisije za dobre prakse in inovativne projekte v regionalni politiki in sicer v kategoriji Energetska unija: podnebne spremembe.

Projekt SEAP_Alps, pri katerem sta kot projektni partner sodelovala tudi BSC Kranj in razvojna agencija Sinergija iz Moravcev, je prilagodil koncept evropske Konvencije županov za podnebne spremembe in energijo (SEAP – Sustainable Energy Action Plans) potrebam alpskih regij. Lokalne skupnosti so tako dobile skupno metodo za energetsko načrtovanje in prilagajanje  podnebnim spremembam. Projekt je tudi testiral nov javno-zasebni investicijski koncept, ki občinam omogoča doseganje kriterijev energetske učinkovitosti za stavbe.  Rezultate projekta SEAP_Alps nadgrajuje trenutno potekajoči projekt PEACE_Alps.

Podelitev nagrad RegioStars bo potekala 10. 10. 2017 v Bruslju kot del Evropskega tedna regij in mest.

Več informacij:  http://ec.europa.eu/regional_policy/it/regio-stars-awards/

Deli to novico z ostalimi