S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Slovenski regionalni dnevi 2015, 19. in 20. novembra

Slovenski regionalni dnevi 2015, 19. in 20. novembra

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in drugimi partnerji tudi letos organizira slovenske regionalne dneve 2015 z naslovom "Globalni izzivi in regionalni razvoj", ki bodo v Termah Čatež od 19. in 20. novembra 2015.

Slovenski regionalni dnevi so namenjeni predstavitvi in razpravi o aktualnih temah s področja regionalnega razvoja. Na regionalnih dnevih 2014 je bilo 256 udeležencev. Z letošnjo temo, ki je posvečena globalnim izzivom in regionalnemu razvoju, pa želijo organizatorji pritegniti resorna ministrstva, vladne službe, regionalne razvojne agencije, predstavnike lokalnih skupnosti in predstavnike strokovne javnosti. Razvoj Slovenije in njenih regij je zaradi naraščajoče vpetosti v globalne tokove vse bolj odvisen od globalnih izzivov, kot so podnebne in demografske spremembe, mednarodne migracije, gospodarska kriza, kar zahteva usklajenost politik med seboj in posameznimi ravnmi.

Več o srečanju in programu
Prijave (do torka, 10. novembra 2015, oziroma do zapolnitve prostih mest)

Deli to novico z ostalimi