S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Spletna anketa o informiranju in obveščanju javnosti o evropskih sredstvih

Spletna anketa o informiranju in obveščanju javnosti o evropskih sredstvih

V okviru vrednotenja komunikacijskega načrta informiranja in obveščanja javnosti o izvajanju operativnih programov v programskem obdobju 2007-2013 izvajamo kratko anketo o vašem zadovoljstvu in seznanjenostjo z možnostmi pridobivanja evropskih sredstev ter izvajanju operativnih programov v programskem obdobju 2007-2013.  Anketa je kratka in vam ne bo vzela več kot 5 minut časa, med sodelujočimi pa bomo izžrebali tudi 20 respondentov, ki bodo prejeli praktična promocijska darila. 

Za uspešno vrednotenje je pomembno, da v anketi sodeluje čim več oseb. Prosimo vas, da odgovarjate iskreno in s svojimi odgovori čim bolje izrazite svoje mnenje. Anketa je anonimna in vaših osebnih podatkov ne bo mogoče povezati z odgovori na vprašanja.

Do ankete dostopate na naslovu:

https://www.1ka.si/SVRK

 

Vrednotenje za Službo vlade Republike Slovenije za razvoj in Evropsko kohezijsko politiko izvaja zunanji izvajalec, MK projekt, družba za svetovanje in vodenje projektov.  

Deli to novico z ostalimi