S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij - 23. 9. do 1. 10. 2016

Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij - 23. 9. do 1. 10. 2016

Teden sredozemske obale in makroregionalnih strategij je, po uspešni Konferenci ob zagonu EUSALP in ustanovnem zasedanju generalne skupščine EUSALP januarja 2016 na Brdu pri Kranju, drugi v nizu dogodkov, ki jih Slovenija organizira v času predsedovanja Strategiji EU za Alpsko regijo.

Slovenska obala bo v času od 23. septembra do 1. oktobra 2016 postala prizorišče vrste dogodkov na temo povezanosti in kraj, kjer se bomo srečali različni deležniki , ki soustvarjamo naš skupni prostor v regiji.

Vabljeni, da se nam pridružite!Registrirati se je možno do 10. septembra 2016 oziroma do zapolnitve mest.Opozarjamo, da je število udeležencev na nekaterih dogodkih omejeno. V primeru večjega zanimanja, se lahko registracija začasno zapre.

Osnutek programa, podrobnejši programi dogodkov in druge informacije, vključno z možnostmi namestitve in prevozov do letališč, so na voljo na spletni strani TUKAJ.

 

Deli to novico z ostalimi