S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Vabilo na letni dogodek Programa sodelovanja V-A Italija-Slovenija z naslovom »Narodni manjšini v čezmejnem prostoru«

Vabilo na letni dogodek Programa sodelovanja V-A Italija-Slovenija z naslovom »Narodni manjšini v čezmejnem prostoru«

Vabljeni na letni dogodek Programa sodelovanja V-A Italija-Slovenija z naslovom »Narodni manjšini v čezmejnem prostoru«, ki bo potekal 9. decembra 2021, od 10.00 do 13.15.

Dogodek organizira SVRK, Regionalna pisarna Štanjel – Slovenska info točka v sodelovanju z Organom upravljanja programa.

Cilj dogodka je poudariti pomen čezmejnega programa, ki spodbuja inovativnost, okoljsko trajnost in izboljšanje kakovosti življenja državljanov v regijah ob italijansko-slovenski meji ter izboljšujejo skladen razvoj čezmejnega območja.

V kratkem promocijskem filmu ter okrogli mizi bodo prikazani cilji in dosežki izvedenih projektov ter projektov, ki so še v izvajanju. Predstavljeno bo uspešno sodelovanje narodnih manjšin v čezmejnem prostoru ter manjšin na obeh straneh meje. 

Ob zaključku dogodka bodo razglašeni tudi zmagovalci fotografskega natečaja "OD ALP DO JADRANA: KRIŽIŠČE BIOTSKE RAZNOVRSTNOSTI IN KULTUR".

Udeležba na dogodku je brezplačna, za izvedbo spletnega dogodka bo uporabljena aplikacija ZOOM.

Zbiranje prijav bo potekalo do 6. decembra do 12.ure preko naslednje povezave na e-prijavnici.

Podrobnejše informacije o programu so v agendi dogodka - TUKAJ.

Deli to novico z ostalimi