S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Vabljeni na delavnici o naložbeni strategiji na podeželju

Vabljeni na delavnici o naložbeni strategiji na podeželju

Biotehniška fakulteta (Univerza v Ljubljani) v začetku septembra organizira dva dogodka, ki sta del širokega posvetovanja z deležniki v okviru evropskega projekta SHERPA. 

Delavnici bosta organizirani v okviru stičišča SVARUN, katerega namen je pridobivanje in usklajevanje stališč različnih deležnikov na področju podeželja in kmetijstva. Stičišče deluje v okviru evropskega projekta Obzorja 2020 SHERPA, ki povezuje znanost, družbo in odločevalce pri oblikovanju prihodnjih skupnih evropskih politik. Na podlagi rezultatov preteklih razvojnih in raziskovalnih projektov na omenjeni fakulteti oblikujejo predloge prihodnjih izboljšav, ki jih v nadaljevanju preverjajo v širokem posvetovanju z deležniki. Stališča, pridobljena v okviru teh procesov, so Komisiji posredovana kot enotno skupno stališče vseh sodelujočih več-deležniških stičišč.

Delavnici Diverzifikacija na podeželju bosta potekali 2. septembra in 10. septembra.


Zainteresirani se lahko na en ali oba dogodka prijavijo preko ankete, ki je dostopna TUKAJ.

Na dogodku bo treba upoštevati pogoje PCT, kar je dodatno pojasnjeno v sami anketi. Omogočena bo tudi udeležba na daljavo.

Foto: Pixabay

Deli to novico z ostalimi