S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

28 NEFORMALNO IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE/INFORMAL EDUCATION AND TRAINING

Namen programa je z dvigom usposobljenosti in pridobitvijo neformalnih veščin povečati zaposljivost brezposelnih oseb, in sicer starejših od 50 let, oseb starih 30 ali več let, ki so dolgotrajno brezposelne in z nižjo izobrazbo.  S programom pridobijo nova znanja, veščine in spretnosti, ki jih lahko uporabijo na delovnem mestu, boljšo usposobljenost za opravljanje konkretnih del in nalog, po katerih povprašujejo delodajalci in s čimer si povečajo zaposlitvene možnosti, ne nazadnje pa tudi nova poznanstva in informacije o novih priložnostih.

Območje: Ljubljana

  • Okvirna vrednost projekta: 6.800.000 evrov
  • Okviren EU prispevek (Evropski socialni sklad): 5.440.000 evrov

The project was nominated by Slavka Kovačič: ‘’…because it reaches out to vulnerable members of society.’’

The programme seeks to improve grim employment prospects for the unemployed, notably workers over 50 and individuals over 30 with low levels of educational attainment and experiencing long-term unemployment by raising qualifications, competences and through informal upskilling. The programme allows the participants to gain new knowledge, competences and skills they later apply in work environment, makes them fit to successfully deliver concrete assignments and tasks sought by the employers, and supports networking and information sharing so as to significantly improve the employability of the target group. 

Area: Ljubljana

  • Indicative project value: EUR 6,800,000
  • Indicative EU contribution (ESF): EUR 5,440,000