S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

19 HIDRAVLIČNA IZBOLJŠAVA VODOVODNEGA SISTEMA NA OBMOČJU POSAVJA/HYDRAULICS IMPROVEMENT OF THE WATER DISTRIBUTION SYSTEM IN THE POSAVJE REGION

Predmet skupine projektov je hidravlična izboljšava in nadgradnja vodovodnih sistemov v občinah Brežice, Kostanjevica na Krki in Krško, ki oskrbujejo več kot 10.000 prebivalcev. V okviru projekta so hidravlično izboljšali obstoječe vodovodne sisteme, da bi zagotovili varno in boljšo oskrbo s pitno vodo z ustrezno infrastrukturo in povečali število prebivalcev, oskrbovanih iz vodovodnih sistemov z zagotovljenim monitoringom.

Območje: Krško, Brežice in Kostanjevica na Krki

  • Okvirna vrednost projekta: 15.247.000 evrov
  • Okviren EU prispevek (Kohezijski sklad): 6.729.000 evrov

The project was nominated by Nataša Šerbec: ‘’The project sought to introduce improvements to the water distribution network hydraulics, and deliver safe, reliable and sustainable supply of drinking water through development of appropriate infrastructure solutions.’’

The group of projects pursued hydraulics improvements on the water distribution system and overall improvement of the systems in municipalities Brežice, Kostanjevica na Krki and Krško which supply water to more than 10,000 inhabitants. Improvements to water distribution system were carried out to ensure a safe and reliable supply of drinking water, and increase the number of inhabitants connected to the water distribution network, while providing continuous monitoring.

Area: Krško, Brežice and Kostanjevica na Krki

  • Indicative project value: EUR 15,247,000
  • Indicative EU contribution (Cohesion Fund): EUR 6,729,000