S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Razvoj platforme T-SENSE za obogateno resničnost

Osnovni namen in cilj projekta Inteligentna platforma T-SENSE sta razvoj in globalna komercializacija inovativne inteligentne platforme T-SENSE, kar predstavlja prelomni produkt, ki zagotavlja varen, zanesljiv in ekonomsko obvladljiv sistem za pametno vzdrževanje omrežij.

Platforma T-SENSE je inteligentna spletna platforma, v okviru katere deluje skupek aplikacij obogatene resničnosti, ki zajemajo možnosti uporabe v različnih industrijah. Združuje obogateno resničnost z zalednimi informacijskimi sistemi ter podatke, v realnem času in s pomočjo računalniško ustvarjenih informacij, pošilja v pametna AR očala, pametne telefone in tablice.

Podjetje Troia je kot prvo evropsko podjetje prejelo nagrado na dogodku Maximo World, ki je namenjen vsem, ki delujejo na področju upravljanja s sredstvi s pomočjo platforme IBM Maximo. Podjetje je nagrado v kategoriji najboljša uporaba obogatene ali navidezne resničnosti prejelo za svojo rešitev - Platformo T-Sense. Za platformo so prejeli  tudi Zlato priznanje  za najboljše inovacije v Koroški regiji za leto 2020.

Upravičenec: Troia d. o. o.

Program: Operativni program za izvajanje evropske kohezijske politike 2014-2020

Sklad: Evropski sklad za regionalni razvoj

Skupna višina sredstev: 1.004.000 evrov

EU prispevek: 418.935,07 evrov

 

Foto: Troia d. o. o.