S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

E-novice

E-novice

Poleg Kohezijskega e-kotička, ki enkrat mesečno informira o evropski kohezijski politiki v Sloveniji na splošno, pripravljamo na SVRK tudi posebne e-novice, posvečene le transnacionalnim in medregionalnim programom Evropskega teritorialnega sodelovanja. Prijavite se in bodite obveščeni o razpisih, dogodkih ter ostalih novostih na transnacionalnih in medregionalnih programih.

 

*S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) moj elektronski naslov uporablja za pošiljanje elektronskega biltena Kohezijski e-kotiček in morebitno obveščanje o pomembnih dogodkih vezanih na izvajanje evropske kohezijske politike. SVRK bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation). Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavim. 

Za odjavo od novic kliknite tu.

 

Lahko pa se naročite tudi na e-novice, posvečene le transnacionalnim in medregionalnim programom Evropskega teritorialnega sodelovanja